Lidmaatschap Guppyclub.be


Opmerking: Indien u enkel gebruik wilt maken van deze website en het forum, maar niet actief wil deelnemen aan de clubactiviteiten en tentoonstellingen, dient u geen lid te worden van de club (vereniging) zelf. U kan eenvoudig een account aanmaken op het forum om van alle functionaleiten te genieten.

U hoeft in dat geval onderstaand formulier niet in te vullen.

Hebt u een vraag of wilt u vrijblijvend contact met ons opnemen, dan kan u gebruik maken van het "Contact" formulier

Omgekeerd zal u door lid te worden van de club (vereniging), niet automatisch toegang hebben tot het forum. Hiervoor zal u nog afzonderlijk een gebruikersnaam moeten aanmaken op het forum zelf.


Toch lid worden?

Guppyclub.be is - naast onze website en forum - inderdaad eveneens een volwaardige club/vereniging! Hierbij zullen de leden - hoe kan het ook anders als "internet-guppyclub" - in de eerste plaats contact houden via de website, het forum, en sociale media als Facebook.

Hiervoor hebben wij ons laten inspireren door de succesvolle Guppy Klub Rheinland, die ongeveer hetzelfde doet aan de overzijde van de Duitse grens. Niet alleen heerst er een goede verstandhouding met de GKR, Guppyclub.be is ook aangemeld bij de World Guppy Association en is lid van het Internationales Kuratorium Guppy Hochzucht (kortweg IKGH), waardoor onze leden aan alle internationale tentoonstellingen deel kunnen nemen.

Buiten het contact via internet worden er voor onze leden ook geregeld bijeenkomsten of uitstappen gepland.

Wil je graag lid worden van de club/vereniging zelf, en zodoende actief kunnen deelnemen aan de clubactiviteiten, guppykweek en tentoonstellingen? Dat kan uiteraard!

Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen contact met u op!

Aanvraag lidmaatschap GuppyClub.be
* verplichte velden
 
Afbeelding niet leesbaar?
Klik hier op te verversen.

 
Captcha image