BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Vraag: i.v.m. bijtende mannetjes na kweken

Alle vragen ivm het kweken van Guppy's
timnatavi
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 1
Lid geworden op: do apr 05, 2018 19:04

Vraag: i.v.m. bijtende mannetjes na kweken

Bericht door timnatavi » do apr 05, 2018 19:26

Hey.
Ik ben nieuw hier en ik ben ook nog niet zo lang geleden begonnen met het kweken van guppen. Ik heb dus nog enkele vragen...
Een vraagje i.v.m. het kweken; ik liet een van mijn mannetjes bij enkele vrouwtjes (mannetjes en vrouwtjes zitten bij mij momenteel nog apart). Nu is één van mijn vrouwtjes (hopelijk) zwanger. Daarom plaatste ik het mannetje terug bij de andere mannetjes, de volgende dag zag ik dat vele mannetjes gebeten waren aan hun staart. Ik keek wat en zag dat dit door het mannetje kwam die de vorige dag nog bij de vrouwtjes zat, hij beet naar alle andere vissen. Het is zelfs zo erg geworden dat uiteindelijk alle andere vissen zijn overleden. Ik weet echt niet wat ik nu moet doen. Mag ik hier terug mannetjes bij steken? Doen mannetjes altijd zo agressief na het paren? Wat moet ik met deze vis doen?

Alvast bedankt!
Timnatavi

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast