BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Artemia vlokken

Vragen specifiek omtrend de voeding van de guppy, het bereiden van voeding, voedingsmethodes,....
Plaats reactie
guy

Artemia vlokken

Bericht door guy » zo okt 07, 2007 14:35

Gisteren leuke uitstap gedaan naar Duisburg ,met nog enkele guppyoten.
Daar een emertje artemia vlokken gekocht .
Mijn scherry garnalen, mochten als eerste proeven, gisteren drie grote vlokkengegeven, en vandaag vier grote vlokken, ze waren er verzot op, en was op een mum van tijd opgegeten.
Maar nu kleurd het water rood, ik vermoed dat dit geen kwaad kan maar is eern raar zicht.
Ik ga in de toekomst toch iets spaarzamer voederen. :)

Gebruikersavatar
AquaTon
GuppyClubLid
GuppyClubLid
Berichten: 769
Lid geworden op: do mar 15, 2007 0:22
Locatie: Geleen/limburg/nederland

Bericht door AquaTon » zo okt 07, 2007 21:30

Ik heb ook die artemia vlokken, mijn water werd ook rood, voer nu heel spaarzaam

vr gr Ton
DINSDAGAVOND CHATAVOND vanaf 20 UUR...............KOM JE OOK..?????

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast