BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Japanse foto's

Links naar intressante websites met bruikbare informatie ivm aquaristiek.
Gebruikersavatar
Dimitri
Guppy Master
Guppy Master
Berichten: 112
Lid geworden op: zo jan 15, 2006 22:04
Locatie: Sint-Amandsberg

Japanse foto's

Bericht door Dimitri » za mar 17, 2007 12:02

http://www.poecilia.com/

Bij deze link moet je in het menu links op de 4 de link klikken, kom je in het album terecht, vervolgens klik je best op het eerste lijntje onder het woord album, krijg je een lijst van deze man z'n experimenten met foto's.

leuk om eens te bekijken. En als je het wilt vertalen kun je babelfish proberen op http://www.altavista.com. Dan staat het toch al in het engels (wel rare volgorde).

grtn
-Poecilia wingei (Cumana en Campoma)

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten