BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Tapatalk ondersteuning

Hier worden de laatste nieuwtjes geplaatst. Ook de algemene regels zijn hier te vinden, en als je opmerkingen, suggesties of feedback wilt geven over de site kan dat ook hier.
Gebruikersavatar
dazzler
Site Admin
Site Admin
Berichten: 1343
Lid geworden op: do nov 25, 2004 12:51
Locatie: Kessel
Contacteer:

Tapatalk ondersteuning

Bericht door dazzler » ma sep 10, 2018 14:36

Vanaf heden ondersteunt het forum ook de populaire App "Tapatalk"

Misschien een extra woordje uitleg voor diegenen die het niet kennen...
Tapatalk is een mobiele app, oorspronkelijk enkel beschikbaar voor Android, maar ondertussen ook voor iOS en Windows Phone, dewelke het mogelijk maakt om internetforum op je mobiele device te gebruiken

Je kan Tapatalk installeren op je mobile device via:
Google Play Store - Android of Apple App Store - iOS

Eens in de app kan je ons forum terugvinden met de zoekterm "guppyclub" of "guppyclub.be":
Afbeelding

Vervolgens moet je je eigen username en wachtwoord gebruiken / instellen in Tapatalk om in te loggen op het forum.

Vervolgens kan je het forum raadplegen via de Tapatalk app, in een layout die beter aangepast is aan het kleinere scherm van een mobiel device:
Afbeelding

Veel plezier ermee!
2 Things are universal: Hydrogen and Stupidity

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten