BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

corydora kweek

Al je vragen met betrekking tot het kweken van vissen (NIET Guppen, die gaan hogerop in het "Specifiek Guppen stuk" !)
Plaats reactie
leppie
Guppy Bachelor
Guppy Bachelor
Berichten: 68
Lid geworden op: za dec 15, 2012 0:58
Locatie: Wittelte

corydora kweek

Bericht door leppie » za feb 23, 2013 22:55

Is het zo dat corydoras geen filter nodig hebben?

Jan

Re: corydora kweek

Bericht door Jan » zo feb 24, 2013 15:18

Hallo Leppie,
Wil je even opletten dat je niet dubbelpost.
Een corydoras zwemt toch in een aquarium en is een tropische vis. Een aquarium heeft een filter. Dus waarom zou een corydoras zonder filter kunnen? Waar haal je die informatie?

Grtj Jan

leppie
Guppy Bachelor
Guppy Bachelor
Berichten: 68
Lid geworden op: za dec 15, 2012 0:58
Locatie: Wittelte

Re: corydora kweek

Bericht door leppie » zo feb 24, 2013 18:11

Ja ik merkte dat het een dubbelpost was, wist alleen niet hoe ik hem moeste verwijderen.
Deze informatie van een site met een stappenplan voor kweken van corydoras en daar stond dat een bak uitsluitend voor corydoras niet gefilteerd hoefde te worden omdat de corydoras dat zelf al zouden doen.
Maar dit kon ik me bijna niet voorstellen.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast