BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

aquariumplanten

Vragen over planten
Plaats reactie
tviske

aquariumplanten

Bericht door tviske » za jun 25, 2011 9:20

Welke plant groeit goed,is makkelijk te houden,kan je houden bij guppy's en hebben geen aquarium aarde nodig?

Gebruikersavatar
bart
GuppyClubLid
GuppyClubLid
Berichten: 225
Lid geworden op: vr jul 28, 2006 9:39
Locatie: kinrooi

Re: aquariumplanten

Bericht door bart » zo jun 26, 2011 22:21

javamos is goed vind ik.
dubbel lijnkweek half zwart rood triangel

Gebruikersavatar
ihuntudown
GuppyClubLid
GuppyClubLid
Berichten: 234
Lid geworden op: di jun 07, 2011 10:23
Locatie: Tildonk

Re: aquariumplanten

Bericht door ihuntudown » zo jun 26, 2011 22:32

drijfplanten, met goed licht is je wateroppervlak spoedig gevult en guppy houden ervan.
wat ik ook heb zijn allerlei gras soorten, van 1cm tot 30cm hoogte, java varens (kweekt zichzelf makkelijk) allerlei stekplantjes om de kosten wat te drukken endaarnaast heb ik 2 zeer dicht begroeide planten waarvan ik de naam niet weet, die hebben wel wat bodembedekking nodig om de wortels ondergestopt te krijgen.
Als je wat geld wilt uitgeven kan je misschien opteren voor wat je bij sommige aquawinkels kunt vinden: het is een stuk kien of java hout, dat je in je bak kunt hangen via zuigmapjes, op het hout zijn levende planten ingeëtst. verwacht daarvoor een prijskaartje van 15-40euro afhankelijk van de grootte. de plant op de achterwand is zo eentje:
http://i11.photobucket.com/albums/a195/ ... 030087.jpg

tviske

Re: aquariumplanten

Bericht door tviske » wo jun 29, 2011 14:19

merci :D

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten