BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

voederautomaat

Vragen specifiek omtrend de voeding van de guppy, het bereiden van voeding, voedingsmethodes,....
Plaats reactie
kobin

voederautomaat

Bericht door kobin » zo aug 03, 2008 10:46

ik gebruik een voederautomaat met 28 bakjes waar voer in kan.
ik voer 4 keer per dag dus ik kan 7 dagen met die bakjes doen.
Nu lees ik net dat als voer lang met de buitenlucht in aanraking komt de kwaliteit minder wordt.
In hoever is dat waar en wat kan ik er aan doen om de kwaliteit te behouden.

Gebruikersavatar
Miljoenenvis
Guppy Wizard
Guppy Wizard
Berichten: 698
Lid geworden op: za okt 07, 2006 12:19
Locatie: Hasselt (B)

Re: voederautomaat

Bericht door Miljoenenvis » zo aug 03, 2008 19:07

Eeen weekje in je voederautomaat kan volgens mij geen enkel kwaad , maar het reserve ( in je potje ) kan je best niet in de opnelucht laten staan ! ,

Succes , Danilo


°=>° Rondstaart Pink - Moskou °<=°


Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 9 gasten