BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

info ivm warmwateraquarium

Vragen over de inrichting van het aquarium. Filters, pompen, beplanting.....
Plaats reactie
michel

info ivm warmwateraquarium

Bericht door michel » zo okt 28, 2007 15:02

heb een grotere warmwateraquarium aangeschaft
kan iemand mij uitleggen hoe ik het beste tewerk ga
ik bedoel daarmee mag het water van mijn kleinere overgepompt worden in mijn nieuwe of ben ik het beste van helemaal vers water in te doen
Michel

Gebruikersavatar
eddy
GuppyClubLid
GuppyClubLid
Berichten: 2264
Lid geworden op: vr okt 07, 2005 9:25
Locatie: hasselt

Bericht door eddy » zo okt 28, 2007 16:51

als je geen ziekten in je kleinere bak hebt, dan kan je idd het water naar het groter aquarium overhevelen - het voordeel hiervan is, dat je de goede bacteriën mee overhevelt waardoor je filtering en waterkwaliteit veel sneller optimaal en stabiel zal worden
succes !
Guppyclub.be = de snelste weg naar de mooiste guppy's ;)

michel

Bericht door michel » zo okt 28, 2007 19:48

is het dan ook nodig dat ik mijn nieuw aquarium een week laat filteren alvorens ik het water en de vissen van mijn klein naar mijn groot aquarium overhevel

Nidrusje

Bericht door Nidrusje » zo okt 28, 2007 21:10

als je volledig nieuw water in je aquarium giet moet je het 'enten' met bacteriën en ongeveer een week laten staan.

Gebruikersavatar
eddy
GuppyClubLid
GuppyClubLid
Berichten: 2264
Lid geworden op: vr okt 07, 2005 9:25
Locatie: hasselt

Bericht door eddy » zo okt 28, 2007 21:28

maar als je het water uit je oude aquarium overhevelt, is het reeds geënt met bacteriën - dus kan je je vissen ook dadelijk mee overzetten - het zal voor hen lijken alsof je een grote waterverversing hebt doorgevoerd
Guppyclub.be = de snelste weg naar de mooiste guppy's ;)

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten