BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Dit geeft toch net wat meer sfeer...

Vragen over de inrichting van het aquarium. Filters, pompen, beplanting.....
Plaats reactie
silvericathy

Dit geeft toch net wat meer sfeer...

Bericht door silvericathy » ma jun 18, 2012 19:19

Een tijdje geleden had ik al een stuk hout gekocht, maar het moest nog een tijdje in het water liggen voordat ik het kon gebruiken.
Gisteren viel het me op dat het verschoonde water bijna niet meer verkleurde, dus vannacht de proef op de som genomen en vanmorgen was het water nog bijna even helder als gisteren..
Nog even goed afgespoeld onder de kraan en toen was het klaar om te gebruiken.
Ook nog wat nieuwe plantjes aangeschaft.. en dit is het resultaat:

Voor:
Afbeelding

tussen:
Afbeelding

Eindresultaat zoals het er nu uitziet:
Afbeelding

En wat vinden jullie?

MathijsB

Re: Dit geeft toch net wat meer sfeer...

Bericht door MathijsB » ma jun 18, 2012 19:48

Kdenk niet dat de guppen het echt naar hun zin hebben..
Is er ook een filter aanwezig?

silvericathy

Re: Dit geeft toch net wat meer sfeer...

Bericht door silvericathy » di jun 19, 2012 7:06

Hoezo zouden ze het niet naar hun zin hebben? Omdat er geen filter in zit? Daar heb ik in een ander topic van mij al een hele discusie over gehad en daar kwam oa uit dat een klein bakje met wat guppy's zonder filter niet zo heel erg is wanneer ik maar regelmatig 1/3 van het water verwissel en goed alle rotzooi eruit haal. Dit doe ik dan dus ook!
Ik wil niet ook van dit Topic zo'n discusie topic maken....

guppylove

Re: Dit geeft toch net wat meer sfeer...

Bericht door guppylove » do jun 21, 2012 15:39

wel als je goed kijkt, is de bak alleen maar water met wat zand en planten,

je kan het ook wat gezelliger maken ;p

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast