BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Voilla en bedankt

Vragen over de inrichting van het aquarium. Filters, pompen, beplanting.....
Plaats reactie
punk4u

Voilla en bedankt

Bericht door punk4u » vr okt 10, 2008 7:27

Gisteren ben ik bij miljoenenvis (danilo) mijn vuurgarnaaltjes gaan leveren waar hij er nog te goed van heeft :oops: en heb ik tegen een zeer mooi prijsje zijn bakje overgekocht waar nu al vele visjes inzitten die ik ook heb gekregen :D, straks of morgen ga ik eens zelf proberen uit te zoeken welke soort ik heb enzo en dan kan ik eens gaan beginnen met het kweken!
maar je bent heel fel bedankt danilo en die vuurtjes krijg je zeker nog wel ;) als je zin hebt mag je ook altijd eens komen kijken hoe ik het heb opgezet en naar mijn gezelschaps aquarium. ik heb er nog tot 10 werk aan gehad omdat er nog een beetje glas in lag en ik er der na het nog eens durfde en men thermometer liet vallen erin :( maar het draait nu de vissen zijn gelukkig ( hoop ik ) en ik ben het :D ,


groetjes alexander

Gebruikersavatar
Miljoenenvis
Guppy Wizard
Guppy Wizard
Berichten: 698
Lid geworden op: za okt 07, 2006 12:19
Locatie: Hasselt (B)

Re: Voilla en bedankt

Bericht door Miljoenenvis » vr okt 10, 2008 17:32

Goed om dat te horen !

Succes , Danilo


°=>° Rondstaart Pink - Moskou °<=°


Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten