BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

het aquarium van de Aldi!

Vragen over de inrichting van het aquarium. Filters, pompen, beplanting.....
Plaats reactie
punk4u

het aquarium van de Aldi!

Bericht door punk4u » zo jan 06, 2008 15:34

ik had eerst de aqua-30 guppy kit gekocht:

30 liter aqarium

Kompleet geleverd inclusief
�aqua�flow 100 binnen filter
�11 watt verlichting
�25 watt verwarming
�hikari fancy guppy voer
�hikari fist bites bay voer
�kweekbakje
�thermometer
�schepnetje
�aquarium boekje

€ 49.95

en nu ben ik van plan de aqua van de Aldi te halen er zijn er nog een paar hier...

54 liter aquarium

60x30x30..

€ 49.99

zullen mijn visjes dit beter vinden ? ik bedoel merken ze dat het aquarium groter is of is het voor hun niet veel meer plaats ? en welke planten , spullen zou ik het beste bij mijn guppy's zetten ? als jullie vandaag nog helpen dankjewel!

kristofdb

Re: het aquarium van de Aldi!

Bericht door kristofdb » di jan 13, 2009 0:32

Ik denk dat je visjes een toename van 20l wel zouden apprecieren.
Een grotere aquarium kan nooit kwaad. Toch altijd opletten met aquariums van dergelijke warenhuizen en toch altijd eens controleren of de siliconen goed vast zitten tussen het glas.

Gebruikersavatar
Babygup
GuppyClubLid
GuppyClubLid
Berichten: 555
Lid geworden op: ma sep 22, 2008 16:52
Locatie: Beselare (Zonnebeke) - West-Vlaanderen

Re: het aquarium van de Aldi!

Bericht door Babygup » di jan 13, 2009 12:22

Ik heb vorig jaar zo'n aquarium van de aldi gekocht. Ik ben er redelijk content van, ik vind de filter er in goed, ook het verwarmings element is niet slecht. Maar wat ik jou wel kan aanraden is om op de kitranden nog eens wat nieuwe kit te doen. Want na 6 maanden was het bij mij lek. Ik heb er toen wat nieuwe kit opgedaan en sindsdien, nu al 8 maanden geleden nog altijd geen problemen gehad:d

mvg
------ NIEUW ------
Guppyclub - West, een dochterclub van Guppyclub België
Doel: ook de mensen in het westen van België samenbrengen en helpen

Zie de site: http://guppyclub.be/guppyclubwest

punk4u

Re: het aquarium van de Aldi!

Bericht door punk4u » di jan 13, 2009 18:14

nuja mijn is ook al stuk :D , een barst dus als ze terug komen in de aldi moet je toch wel zeker zijn dat het glas ik genoeg is!!

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten