BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Plantjes gekocht

Vragen over planten
Gebruikersavatar
wood-butcher
Moderator
Moderator
Berichten: 2135
Lid geworden op: di okt 18, 2005 19:56
Locatie: Retie
Contacteer:

Bericht door wood-butcher » vr aug 04, 2006 20:01

Het zijn lelijke beesten en ze verpesten je uitzicht al ze op het glas zitten. :x

Ik heb in mijn aquariums geen enkele slak zitten. Het zouden goede opruimers zijn voor je aquarium maar dat doen corydorassen ook en ik zet liever een cory meer in men aquarium dan te moeten kijken op 100 slakken.
Nieuwe planten zet ik eerst in een quarantaine bak met een slak dodend middel.

Grtz.
Guppy Addict

Richard

Bericht door Richard » vr aug 04, 2006 20:33

Wood,

Je hebt helemaal gelijk!!!!
Als het nou torenslakjes waren maar nee hoor vieze vette poelslakken.
Ik blijf er uit plukken pfffffffffffffffff, ik wil geen slakkendoder in mijn bak doen want ik wil geen chemische bende in mijn bak.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast