BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Veel plantjes - weinig geld

Vragen over planten
Gebruikersavatar
ihuntudown
GuppyClubLid
GuppyClubLid
Berichten: 234
Lid geworden op: di jun 07, 2011 10:23
Locatie: Tildonk

Veel plantjes - weinig geld

Bericht door ihuntudown » ma mei 07, 2012 11:54

Dit weekend eens een kijkje gaan nemen naar schuurmans en co te hechtel-eksel. Waarschijnlijk al bekend voor de limburgse aquariumliefhebbers, maar was nieuw voormij.
Nog nooit zoveel planten voor mijn geld gehad als daar met uitstekende service. Voor 15 euro had ik drie winkel zakken gevult met plantjes :shock:
Voor de mensen die de zaak nog niet kenden kan ik enkel maar aanraden.
Verwacht je echter niet te veel, het is eigenlijk een importeur- groothandel- kweekery met mogelijkheid tot verkoop voor particulieren. Dus alles is buiten te doen.
Voor aquariums hebben ze echter een beperkt aanbod in voorraad, maar bijna elke plant kan besteld worden.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast