BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

27/03/2007: voordracht Rosaceus

Weet je ergens een beurs of tentoonstelling over vissen, plaats het hier!
Voor specifieke guppy tentoonstellingen, zie rubriek hieronder!
Gesloten
zwarte tetra

27/03/2007: voordracht Rosaceus

Bericht door zwarte tetra » za mar 24, 2007 11:26

Beste leden

Dinsdag 27 maart houden wij bij aquariumclub Rosaceus een voordracht over hoe begin ik en onderhoud ik mijn viskot het belooft een boeiende voordrazcht te worden en hierbij nodig ik jullie uit om eens langs te komen voor wie intresse heeft .
De voordracht gaat door in Kasteel Steytelinck(vlazk naast de kerk)
Sint- Bavostraat
2610 Wilrijk
2de verdieping aanvang 20 00uur inkom gratis

Als je komt geef mij of Alain een seintje
groetjes
Rudy
rudy.van.sanden@pandora.be

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten