BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Europees guppykampioenschap 2013 in hasselt

Weet je ergens een beurs of tentoonstelling over vissen, plaats het hier!
Voor specifieke guppy tentoonstellingen, zie rubriek hieronder!
Jan

Europees guppykampioenschap 2013 in hasselt

Bericht door Jan » di jan 15, 2013 23:08

Alvast even in jullie agenda schrijven dat onze guppyshow dit jaar doorgaat in Hasselt in samenwerking met de club Tanichthys. Deze club organiseert een internationaal aquarium treffen van 9 tot en met 12 mei 2013.
Onze doorgang voor het Europees kampioenschap zal dan ook plaats vinden. Verdere info volgt nog. Ik wil alvast al een oproep doen voor helpende handen bij het opbouwen van onze tentoonstelling. Indien er iemand interesse heeft om dit eens van nabij mee te maken mag je mij een mailtje sturen.

Grtj Jan
Bijlagen
Folder IAT A4 met infoA.pdf
(366.88 KiB) 479 keer gedownload

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast