BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

24+25/10/2009: DCH Aquabeurs en NLDs Kampioenschap Discus

Weet je ergens een beurs of tentoonstelling over vissen, plaats het hier!
Voor specifieke guppy tentoonstellingen, zie rubriek hieronder!
Gesloten
Discus Club Holland

24+25/10/2009: DCH Aquabeurs en NLDs Kampioenschap Discus

Bericht door Discus Club Holland » di aug 18, 2009 14:20

Beste Aquarium liefhebber,

Op zaterdag 24 en zondag 25 oktober organiseert Discus Club Holland een grote aquariumbeurs in combinatie met het 2e Open Nederlands Kampioenschap Discusvissen.

Voor de tweede maal zal binnen onze landsgrenzen een Discusvissen Kampioenschap neergezet worden dat zijn weerga niet kent. Niet alleen de mooiste Discusvissen uit onze nationale aquaria zullen worden ingezet ook een groot aantal internationale inzendingen zullen de ruim 100 kampioenschaps aquaria sieren. Een internationale jury zal deze inzendingen beoordelen en de winnaars worden met een prachtige prijs beloond.

Daarnaast zullen op de DCH Aquariumbeurs een groot aantal standhouders aanwezig zijn waarbij tegen zeer billijke prijzen aquarium toebehoren, planten en vissen aan te schaffen zijn.

Naast de tombola zullen er ook verlotingen plaatsvinden waarbij tegoedbonnen voor een schitterende koppels Stendker Discusvissen kunnen worden gewonnen.

Een aantal speciaal voor Discus Club Holland geïmporteerde Discusvissen van Tony Tan worden tijdens deze dagen verkocht.

De gegevens van de DCH Aquariumbeurs en het Open Nederlands Kampioenschap Discusvissen op een rij:

Lokatie:
Sporthal Helsdingen
Het Slijk 1
4133 EA Vianen
Gratis Parkeren!

Openingstijden:
Zaterdag 24 oktober van 10:00 tot 20:00 uur
Zondag 25 oktober van 10:00 tot 16:00 uur

Toegangsprijzen:
Dagkaart € 6,00
Weekendkaart: € 9,00
Kinderen tot 12 jaar: gratis

Voor meer informatie kunt u onze website http://www.discusclub.nl bezoeken.

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast