BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

28-29/03/2009: Vivarium 2009

Weet je ergens een beurs of tentoonstelling over vissen, plaats het hier!
Voor specifieke guppy tentoonstellingen, zie rubriek hieronder!
Gesloten
Gebruikersavatar
dazzler
Site Admin
Site Admin
Berichten: 1343
Lid geworden op: do nov 25, 2004 12:51
Locatie: Kessel
Contacteer:

28-29/03/2009: Vivarium 2009

Bericht door dazzler » di jul 22, 2008 10:35

2 Things are universal: Hydrogen and Stupidity

Vivarium 2009

Vivarium 2009

Bericht door Vivarium 2009 » di jul 22, 2008 10:56

Aangezien we zagen dat jullie er al mee bezig waren, hierbij de aankondiging van Vivarium 2009. Tips om het ook voor de guppenliefhebbers nog interessanter te maken zijn uiteraard van harte welkom op ons mailadres (vviarium2009@telfort.nl).
Na het ongekende succes van afgelopen maart, waarbij ruim 8.000 bezoekers Vivarium 2008 aandeden, is de organisatie inmiddels al weer druk bezig met Vivarium 2009. Dit unieke evenement zal in het weekend van 28 & 29 maart 2009 gaan plaatsvinden.

Zoals jullie inmiddels van Vivarium gewend zijn hebben we ook dit jaar weer veel ambities. Hadden we afgelopen jaar nog de beschikking over 5.000m2, voor de komende editie hebben we een ruimte van maar liefst 11.000m2. Dat betekent dus de grootste hal van het Veemarktcomplex in Utrecht!

En die hal gaan we wederom vullen met al het moois dat er te vinden is op het gebied van Aquaria, Vijvers, Terraria en Paludaria. Zowel groothandelaren, verenigingen als winkeliers zullen weer alles uit de kast trekken om hun waren onder de aandacht te brengen. En op veler verzoek is de beursvloer van Vivarium nu ook opengesteld voor verkoop door particulieren en zal het plantenaanbod groter en gevarieerder zijn.

Maar uiteraard zullen ook de activiteiten weer niet ontbreken. Sterker nog: het aanbod daarvan zal nog veel groter en breder worden. Op de website http://www.vivarium2009.nl zullen daarover de komende maanden regelmatig updates worden geplaatst.

Heeft u in de tussentijd vragen, tips, opmerkingen of wilt u standhouders aanbevelen; aarzel dan niet en neem contact op met de organisatie via info@vivariumbeurs.nl.

Afbeelding

Vivarium 2009

Re: 28-29/03/2009: Vivarium 2009

Bericht door Vivarium 2009 » di nov 25, 2008 22:24

Een korte update:

Weer even een korte update om meerdere zaken onder de aandacht te brengen:

1. Vivarium ontvangt ook graag hobbykwekers. Buiten de aantrekkelijke tarieven is het dit jaar ook mogelijk om slechts 1 dag te komen staan.
2. De inschrijving voor de fotowedstrijd is geopend. Met jullie fotogenieke dieren zullen jullie vast in het bezit zijn van kansrijke inzendingen.
3. De inschrijving voor de Vivariumwedstrijd is geopend; wie heeft het mooiste tpaludarium?
4. Vanaf vandag kan iedereen mee praten op ons beursforum! Dit is bedoeld om bezoekers, standhouders en organsatie met elkaar in contact te brengen om zo ideeën uit te wisselen om een nog betere Vivariumervaring te realiseren.

Voor dit alles en veel meer: http://www.vivariumbeurs.nl

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast