BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

guppy ziek of niet

Zieke guppy? Doen ze raar, en weet je niet onmiddelijk wat te doen? Vraag het hier.
Kristofke89
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 1
Lid geworden op: za jun 09, 2018 17:41

guppy ziek of niet

Bericht door Kristofke89 » za jun 09, 2018 18:10

hey,

Ik heb sinds een week guppy's in men aquarium, 4 vrouwtjes en 2 mannen, 1 van de vrouwtjes heeft een probleem, deze kruipt weg beneden op de bodem tussen de planten of hangt maar wat te hangen bovenaan het aquarium, zei eet een beedje als het voer voor haar neus valt. ze is mager en ze heeft precies bolle wangen en het lijkt of ze constant naar lucht hapt (mond en kieuwen bewegen snel) weet iemand wat dit is?
Bijlagen
ziek guppy.jpg
deze is het het
ziek guppy.jpg (81.96 KiB) 3255 keer bekeken

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten