BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

zieke gup HELP

Zieke guppy? Doen ze raar, en weet je niet onmiddelijk wat te doen? Vraag het hier.
Dierenwereld17
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 1
Lid geworden op: zo okt 15, 2017 17:22

zieke gup HELP

Bericht door Dierenwereld17 » zo okt 15, 2017 17:55

Hallo, ik heb een paar vraagjes, ik heb echt al van alles gelezen over vissenziektens enzo...
Ik denk dat men vissen een bactrieen op hebben gelopen hoe weet ik niet precies.. en wat ze hebben weet ik ook niet.
ik doe mijn best en ik geef heel men hart aan die beestjes om ze goed te kunnen verzorgen ik wil niet dat ze dood gaan dus hopelijk kunnen jullie me meer helpen. ik had de zieke gup in een aparte bokaal of soort vaas gestoken er zit 4L in en 1 druppeltje eSHa 2000 ik kwam terug van de winkel en hij heeft meer dan 20 kleintjes dus ik was super blij. maar nu is mijn vraag weten jullie wat mijn gup heef? ik denk dat het al beetje overgezet is naar men andere visjes :( HELP en hebben die kleintjes dat nu ook? ik kan de foto er niet bij doen want het was te groot :cry:

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast