BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Ziek?

Zieke guppy? Doen ze raar, en weet je niet onmiddelijk wat te doen? Vraag het hier.
Plaats reactie
Bubbelguppies
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 3
Lid geworden op: di nov 29, 2016 16:32

Ziek?

Bericht door Bubbelguppies » di nov 29, 2016 21:46

Hallo,

Ik had 4 guppies die waren de eerste week heel erg actief in mijn aquarium maar na een week hadden ze draadwormen ik had daar een kuurtje voor gekregen maar omdat die niet hielp mocht ik nieuwe guppies uitzoeken ik heb nu weer 4 guppies 1 mannetje en 3 vrouwtjes maar die zwemmen steeds op 1 plek zwemmen dus ze zwemen eigelijk stil zeg maar ze blijven op 1 plek in mijn aquarium (100 liter) weten jullie misschien of dit normaal is of dat er iets aan de hand is( want mijn vorige guppies waren meteen heel actief)

Groentjes
Guppielover :lol:

Bubbelguppies
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 3
Lid geworden op: di nov 29, 2016 16:32

Re: Ziek?

Bericht door Bubbelguppies » zo dec 04, 2016 14:54

En ze eten heel slecht

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten