BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Rode vlekken op staart Guppy!

Zieke guppy? Doen ze raar, en weet je niet onmiddelijk wat te doen? Vraag het hier.
Gijs007
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 1
Lid geworden op: za apr 30, 2016 18:24

Rode vlekken op staart Guppy!

Bericht door Gijs007 » za apr 30, 2016 19:47

Hallo Guppie liefhebbers,

Vanmorgen ontdekte ik rare rode vlekjes op de staart van mijn mannen-gup.. Hij is de nieuwste in de bak, heb hem nu ruim een week. Waterkwaliteit getest, lijkt allemaal prima te zijn.
In de bak zitten baby black mollies (stuk of 7), algeneters (2 stuks), twee volwassen guppen vrouwen, guppen babies (3 stuks), Neon Tetra's (5 stuks) en een stuk of wat garnalen.
Bak is 60 liter.

Daarnaast hangt de guppen man met zn mond open aan het wateroppervlak. Staartje half schuin in het water, sloom maar nog wel soort van zwemmend. Momenteel houd hij zich schuil tussen de planten.

Iemand enig idee wat er met hem is?

Groet, Gijs
Bijlagen
MannenGupx.jpg
MannenGupx.jpg (29.39 KiB) 5105 keer bekeken

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten