BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Vrouwtjes guppen besmet met schimmel ziekte.Wat kan ik doen?

Zieke guppy? Doen ze raar, en weet je niet onmiddelijk wat te doen? Vraag het hier.
Plaats reactie
Biedronka2000
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 1
Lid geworden op: vr jan 08, 2016 0:17

Vrouwtjes guppen besmet met schimmel ziekte.Wat kan ik doen?

Bericht door Biedronka2000 » vr jan 08, 2016 0:26

Hallo allemaal.

Sinds een paar dagen zijn mijn vrouwtjes guppen (ongeveer 12) bijna allemaal besmet met een soort schimmel ziekte. Ze hebben een witte soortjes pluizige schimmel op hun staartje en hun staart en vinnen lijken stuk te gaan. Wat raar is dat alleen mijn vrouwtjes zijn besmet, maar de mannetjes gaan dood. Weet iemand raad?

Gebruikersavatar
Erwin
GuppyClubLid
GuppyClubLid
Berichten: 231
Lid geworden op: di nov 14, 2006 14:31
Locatie: Haarlem (NL)

Re: Vrouwtjes guppen besmet met schimmel ziekte.Wat kan ik d

Bericht door Erwin » vr jan 08, 2016 14:05

Even naar de winkel en een verpakking eSHa 2000 aanschaffen, dit werkt prima tegen schimmels, vinrot en bacteriën.
Dit middel moet je eigenlijk altijd hebben staan, niet duur maar werkt super.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten