BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Rare gup

Zieke guppy? Doen ze raar, en weet je niet onmiddelijk wat te doen? Vraag het hier.
Plaats reactie
Linnnn
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 1
Lid geworden op: vr aug 14, 2015 21:25

Rare gup

Bericht door Linnnn » vr aug 14, 2015 21:34

Mijn gup ziet er zo raar uit, hij heeft aan de zijkant bij zn vin drie rode draden uitsteken
Wie weet wat dit kan zijn?
Foto toevoegen lukt helaas niet

Roku
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 5
Lid geworden op: ma jan 12, 2015 20:29

Re: Rare gup

Bericht door Roku » zo aug 16, 2015 19:24

Hallo, ik denk haak wormpjes.
Zie ook rode draadjes uit anus bij de rubriek
ziektes.
Het beste is dan zo snel mogelijk apart zettrn ivm.
besmetting gezonde vissen.
Gaan eigenlijk altijd dood misschien euthanasie
toe passen.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten