BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Endler guppy met bloeduitstorting op hoofd

Zieke guppy? Doen ze raar, en weet je niet onmiddelijk wat te doen? Vraag het hier.
Plaats reactie
Sam1991
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 1
Lid geworden op: do jan 15, 2015 11:18

Endler guppy met bloeduitstorting op hoofd

Bericht door Sam1991 » do jan 15, 2015 11:25

Beste,

Ik heb gisterenavond opgemerkt dat 1. Van
Mijn guppen een bloeduitstorting heeft op de bovenkant van zijn hoofd. Aan het gedrag van de vis valt niks aan te merken. Wat zou dit kunnen zijn. En de oorzaak hiervan.


Alvast bedankt

Mvg,

Sam

Gebruikersavatar
Rob
GuppyClubLid
GuppyClubLid
Berichten: 401
Lid geworden op: di mei 02, 2006 17:04
Locatie: Heerlen
Contacteer:

Re: Endler guppy met bloeduitstorting op hoofd

Bericht door Rob » zo jan 18, 2015 14:35

Zou puur gissen zijn, wat het is en de oorzaak.

Groetjes, Rob.
Robs-fish: Orchid-endlers en Top Blue Sword.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten