BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Amandelbladeren & guppen

Zieke guppy? Doen ze raar, en weet je niet onmiddelijk wat te doen? Vraag het hier.
Plaats reactie
moscowguppy 010
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 18
Lid geworden op: wo aug 27, 2014 18:19

Amandelbladeren & guppen

Bericht door moscowguppy 010 » do okt 02, 2014 12:12

Hallo iedereen , heb regelmatig problemen met mijn vooral jonge guppen met plakvinnen. Reeds diverse medicatie middelen gebruikt niets helpt. Water kwaliteit is goed diverse metingen.. Nu lees ik verhalen over Amandelblad. Is er iemand die er ervaring mee heeft...... Ben er g nieuwgierig !

Gebruikersavatar
eddy
GuppyClubLid
GuppyClubLid
Berichten: 2264
Lid geworden op: vr okt 07, 2005 9:25
Locatie: hasselt

Re: Amandelbladeren & guppen

Bericht door eddy » zo okt 05, 2014 11:59

Zee-amandelbladeren kunnen nooit kwaad - helpen tegen schimmelinfecties. Dus het kan geen kwaad om het daarmee eens te proberen...
Succes,
Eddy
Guppyclub.be = de snelste weg naar de mooiste guppy's ;)

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast