BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Ziekte witte doorschijnende bolletjes

Zieke guppy? Doen ze raar, en weet je niet onmiddelijk wat te doen? Vraag het hier.
Plaats reactie
Annekeloeke
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 29
Lid geworden op: zo sep 08, 2013 21:55

Ziekte witte doorschijnende bolletjes

Bericht door Annekeloeke » wo sep 24, 2014 20:10

Hoi, mijn neon en neon tetras zijn ziek een deel ervan toch niet heel de groep! Ze hebben een witte waas overhun lichaam heen, zware ademhaling kleurverlies en witte doorschijnende bolletjes ! Ze zwemmen nog wel heel goed want ik krijg ze niet gevangen in mijn grote aquarium er zitten ook nog guppen ,chicliden bij maar daar zie ik tot nu toe nog niets aan! Ik heb 3 dagen esha 2000 icm exit gegeven maar zie geen verbetering! Ik hoop dat iemand mij kan helpen ben echt ongerust !

Gebruikersavatar
Driesje89
Guppy Bachelor
Guppy Bachelor
Berichten: 76
Lid geworden op: vr mei 16, 2014 18:48
Locatie: zuidholland

Re: Ziekte witte doorschijnende bolletjes

Bericht door Driesje89 » wo sep 24, 2014 20:39

klink als een Schimmelinfectie

zou elke dag even 10 % van het water verversen .
Guppyzolder

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 10 gasten