BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Guppy ziek

Zieke guppy? Doen ze raar, en weet je niet onmiddelijk wat te doen? Vraag het hier.
Plaats reactie
lisanneolka
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 1
Lid geworden op: za sep 13, 2014 9:38

Guppy ziek

Bericht door lisanneolka » za sep 13, 2014 9:45

Hallo allemaal,

Mijn mannetjes guppy is gisteren overleden, nu zie ik dat mijn vrouwtjes guppy rode ogen heeft en zwarte plekken rond haar mond. Weet iemand wat dit is en wat ik ertegen kan doen?

Gebruikersavatar
Snoopy
Guppy Bachelor
Guppy Bachelor
Berichten: 72
Lid geworden op: zo dec 21, 2014 11:55
Locatie: Vlaams-Brabant (BE)

Re: Guppy ziek

Bericht door Snoopy » di dec 23, 2014 13:01

Bekijk dit : http://www.guppyclub.be/guppyforum/view ... f=6&t=1764
Ik hoop dat het je helpt :wink:
Life is short.
Break the RULES,
FORGIVE quickly,
LAUGH uncontrollably
and NEVER REGRET
anything that made
you SMILE

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast