BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Bacteriën goede of slechte

Zieke guppy? Doen ze raar, en weet je niet onmiddelijk wat te doen? Vraag het hier.
Plaats reactie
Annekeloeke
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 29
Lid geworden op: zo sep 08, 2013 21:55

Bacteriën goede of slechte

Bericht door Annekeloeke » wo jun 18, 2014 18:56

Hallo wij hebben al een aantal jaren guppy's nu hebben we sinds vorige week een microscoop gekocht voor ziektes kunnen op te sporen nu was mijn vraag ik heb gistere uitwerpselen van mijn vos onder de microscoop gelegd en zag er vanalles in bewegen leven er ook goede bacteriën in uitwerpselen of enkel maar slechte? Bedankt alvast

Gebruikersavatar
Babygup
GuppyClubLid
GuppyClubLid
Berichten: 555
Lid geworden op: ma sep 22, 2008 16:52
Locatie: Beselare (Zonnebeke) - West-Vlaanderen

Re: Bacteriën goede of slechte

Bericht door Babygup » wo jun 18, 2014 23:54

beste,

er zijn zeker en vast goeie bacterien, deze helpen een handje in het verteren van voedsel als ook beschermen ze ons tegen slechte bacterien. Zonder goeide bacterien zouden niet veel dieren overleven.

verder een kleine opmerking over vossen, let goed op met deze dieren. Vaak zijn ze drager van de zogenaamde vossenlintworm. Dit is toch een parasiet waar je liever niet mee wordt besmet, want genezen van deze kun je niet. Vaak weet je ook niet dat je besmet bent want de symptomen komen pas na 10 a 20 jaar uit. Deze parasiet nestelt zich in de hersenen waar het holtes zal vormen, waardoor hij ook ongeneselijk is.

mvg
------ NIEUW ------
Guppyclub - West, een dochterclub van Guppyclub België
Doel: ook de mensen in het westen van België samenbrengen en helpen

Zie de site: http://guppyclub.be/guppyclubwest

Annekeloeke
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 29
Lid geworden op: zo sep 08, 2013 21:55

Re: Bacteriën goede of slechte

Bericht door Annekeloeke » do jun 19, 2014 17:56

Bedankt babygup hoor je reactie

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast