BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Kapotte staarten

Zieke guppy? Doen ze raar, en weet je niet onmiddelijk wat te doen? Vraag het hier.
Plaats reactie
Meesz
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 6
Lid geworden op: zo mar 02, 2014 15:09

Kapotte staarten

Bericht door Meesz » di mei 06, 2014 17:24

Ik heb een hele boel guppen en omdat ik er niet meer zo veel bij hoef heb ik de mannetjes al een tijdje apart staan.
Ik merkte al dat het oudste mannetje gleuven in zijn staart kreeg en nu zijn er gewoon stukken af terwijl hij een hele mooie, grote staart had.
De rest van de vissen zijn nog niet volwassen maar die met de grootste staarten krijgen ook van die gleuven/scheuren er in. Ik heb op internet een beetje gezocht en informatie opgedaan over vinrot maar ik denk niet dat dat het is want ik zie nergens een witte rand of waas. Ze zijn heel energiek, de bak is wel overbevolkt (ik ben van plan om ze te verkopen oid want het zijn er te veel) maar ze zitten niet achter elkaar aan. Het zijn geen happen, echt scheuren.

Wat zou ik hier aan kunnen doen?

Za1989
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 33
Lid geworden op: vr apr 25, 2014 22:01

Re: Kapotte staarten

Bericht door Za1989 » di mei 06, 2014 18:11

Ben geen guppen expert, Maar omdat jij niet ziet dat ze niet achter elkaar aanzitten wil niet zeggen dat dit niet zo is. Je bent niet 24uur aanwezig.

Zitten ze samen met andere soorten in de bak of alleen met elkaar?

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast