BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Endler N-klasse

In dit deel kan dieper ingegaan worden op de genetica van de Endler/Wingei.
Plaats reactie
ArneV
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 1
Lid geworden op: vr mar 30, 2018 23:01

Endler N-klasse

Bericht door ArneV » vr mar 30, 2018 23:05

Beste,

Zou graag beginnen Endlers kweken en deze zo zuiver mogelijk houden. Mijn vraag is nu of de jongen (na het kweken van 2 verschillende endler soorten met elkaar) nog steeds behoren bij N-klasse Endlers.

Alvast bedankt!

Gebruikersavatar
Driesje89
Guppy Bachelor
Guppy Bachelor
Berichten: 76
Lid geworden op: vr mei 16, 2014 18:48
Locatie: zuidholland

Re: Endler N-klasse

Bericht door Driesje89 » wo apr 11, 2018 8:31

N-klasse: Elke Endler en zijn nakomelingen waarvan kan worden aangetoond dat hij (of zij) rechtstreeks is terug te voeren op wildvang Endlers uit hun leefgebieden in Venezuela, wordt beschouwd als een N-klasse Endler.
P-klasse: Elke vis die aan alle kenmerken van een Endler voldoet (maar waarvan de origine en/of rasechtheid niet kan worden aangetoond), wordt beschouwd als een P-klasse Endler.
K-klasse: Het nageslacht van een Endler gekruist met enig andere levendbarende, wordt beschouwd als een K-klasse Endler (hybride).


ik denk dat u genees een n klasse in uw bezit heeft want denk niet dat u de endler die u heb kan aantonen dat deze een wildvang is of een nakweek van de wildvang

dus denk dat u een p klasse heeft
Guppyzolder

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast