BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Kweken met resultaat enkel mannetjes

Alle vragen ivm het kweken van Endlers/Wingei
SanneV
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 1
Lid geworden op: di jun 05, 2018 18:20

Kweken met resultaat enkel mannetjes

Bericht door SanneV » di jun 05, 2018 19:01

Hoi allemaal,

Ik heb ondertussen al heel wat generaties van nieuwe guppy’s achter de rug want ze kweken uitzonderlijk goed.
Echter is het zo dat uit de kleintjes enkel mannetjes komen. Iemand enig idee hoe dit komt?
Ik zie de vrouwtjes wel regelmatig achter de kleintjes aangaan en soms worden deze ook opgegeten. De vrouwtjes zijn ook erg dominant. Kan het zijn dat zij de vrouwelijke kleintjes opeten ter bescherming van hun?
Of kan het evt aan de temperatuur van het water liggen?
Ik zie jullie reacties graag tegemoet komen! :)

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast