BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Endlers

Alle vragen ivm het kweken van Endlers/Wingei
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Jan van Hoften
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 3
Lid geworden op: ma apr 13, 2015 11:52

Endlers

Bericht door Jan van Hoften » di mei 12, 2015 15:41

Graag zou ik - als beginneling - weten hoe snel jonge endlers groeien en wanneer ze volwassen zijn.
Ik heb de jongen in aan kleine bak zitten met filter en verwarming tot 25 graden met enkele drijvende plantjes.
Ik voer Tetra Mijn Baby en Azijn aaltjes.
Kan iemand mij helpen.
Voor de te nemen moeite zeg ik jullie dank.
Met vriendelijke groet,
Jan
______________________________________________________________________________________________________________
Guppen kweken, een fantastische bezigheid!

Gebruikersavatar
Driesje89
Guppy Bachelor
Guppy Bachelor
Berichten: 76
Lid geworden op: vr mei 16, 2014 18:48
Locatie: zuidholland

Re: Endlers

Bericht door Driesje89 » di mei 12, 2015 17:24

volgens mij zijn ze zo rond de 7 maanden wel echt volwassen en endler leeft het lekkerst in een beplante bak en de meeste endler kwekers die ik kan kweken ze in zwerm kweek dat wil zeggen lekker de natuur ze gang laten gaan en de genen die afwijken uit selecteren
Guppyzolder

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast