BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Hobby kweken guppies

Alle vragen ivm het kweken van Guppy's
Kellym1998
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 1
Lid geworden op: do okt 25, 2018 9:19

Hobby kweken guppies

Bericht door Kellym1998 » do okt 25, 2018 10:01

Heyy guppy vrienden,

Sinds kort heb ik guppies waarvan 3 vrouwtjes en 1 mannetje. Beide vrouwtjes zijn erg dik en staan op het punt van bevallen. Nu heb ik alleen een paar vraagjes voor ik echt verder wil gaan met het kweken.

* wat moet ik allemaal bijhouden in het logboek?
* welke namen horen er bij de kleuren? (Waar kan ik die lijst vinden?)
* kan mijn mijn eigen mannetje de jonkies (straks ouder) bevruchten?
* kan ik de jonge mannen gebruiken om de vrouwtjes te bevruchten ?
* hoe zorg ik er het beste voor dat ik selectief kan gaan kweken? (Hobby matig)?

Ik hoop dat jullie me hiermee kunnen helpen!

Groetjess!

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten