BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Welke kleuren

Alle vragen ivm het kweken van Guppy's
Plaats reactie
jessiebertels
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 3
Lid geworden op: vr mar 18, 2016 17:32

Welke kleuren

Bericht door jessiebertels » vr mar 18, 2016 17:46

Ik heb 9 baby-guppen in een aquarium,
de moeder is geel, de vader is zwart,
nu zou ik graag willen weten hoe het zit met de kleuren...
worden ze allemaal geel of zwart? de meeste lijken mij geel te worden...

Sarah
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 11
Lid geworden op: vr dec 11, 2015 11:47

Re: Welke kleuren

Bericht door Sarah » do apr 21, 2016 11:43

Dat is de verassing :D
Mijn mannetje is blauw en een van mijn vrouwtjes is rood/oranje en daar kwamen mixen uit van blauw en rood door elkaar heen. Heel gaaf
ZELFINGENOMEN BELGEN!

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast