BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Krom na bevallen

Alle vragen ivm het kweken van Guppy's
Jona
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 15
Lid geworden op: di sep 08, 2015 20:46
Locatie: Schepdaal

Krom na bevallen

Bericht door Jona » zo jan 17, 2016 11:05

Ik heb gemerkt dat mijn guppen krom zijn na het bevallen. Ik heb het ooit ergens gelezen denk ik dat het wel voorkwam maar ik heb het bij allemaal.
In mijn 300l bak zitten ongeveer nu 40 guppen en 20 neons en enkele ancistrussen. Ik zet de guppen niet appartement als ze moeten bevallen. Ik zie eigenlijk geen jonkies, wss opgegeten maar de zwangere vis is krom geworden. Het is wel zielig.
Is er iets aan te doen of is het gewoon een slechte genetische soort? Ze komen uit een viswinkel in de buurt en geen kweker.
De kromme sterven ook na een week of 2.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 11 gasten