BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Zwarte vlek is ineens kleiner..

Alle vragen ivm het kweken van Guppy's
Plaats reactie
natass80
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 1
Lid geworden op: ma apr 06, 2015 12:57

Zwarte vlek is ineens kleiner..

Bericht door natass80 » ma apr 06, 2015 13:13

Hallo,


Ik heb een vraag...
Een van onze guppy's was volgens ons toch echt wel zwanger.. Ze had een grote zwarte vlek en een dikke buik. Nu is die vlek een stuk kleiner en haar buik is dunner, maar we zien nergens in het aquaruim kleine baby guppies zwemmen. Was ze dan toch niet zwanger??
Ze zwemt nu wel heel raar, ze zwemt rechtop met haar staart naa beneden, we hebben haar nu in een aparte bak gezet om te kijken of ze nu weer normaal gaat zwemmen..
Wat kan er aan de hand zijn? Iemand een idee? advies? tip?


Groetjes Natasja :o

Gebruikersavatar
Snoopy
Guppy Bachelor
Guppy Bachelor
Berichten: 72
Lid geworden op: zo dec 21, 2014 11:55
Locatie: Vlaams-Brabant (BE)

Re: Zwarte vlek is ineens kleiner..

Bericht door Snoopy » zo apr 12, 2015 10:49

Omdat ik niet alles weet over je aquarium en vissen kan ik niet iets specifieks zeggen. Maar ik denk dat ze toch heeft bevallen en dat de kleintjes zich ofwel heel goed verstoppen ofwel opgegeten zijn. Het zou makkelijker zijn als je zei welke vissen er nog inzitten en wat de schuilplaatse (planten, stenen) zijnin je aquarium?
Life is short.
Break the RULES,
FORGIVE quickly,
LAUGH uncontrollably
and NEVER REGRET
anything that made
you SMILE

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten