BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Sperma opslaan

Alle vragen ivm het kweken van Guppy's
Plaats reactie
miranda.w
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 3
Lid geworden op: wo apr 09, 2014 19:33

Sperma opslaan

Bericht door miranda.w » wo mei 07, 2014 21:08

Kan een vrouwtjesguppy, als ze zwanger is, paren en nieuw sperma van een mannetje opslaan.
Ik heb namelijk weleens gezien dat mannetjes zeer actief achter een zwanger vrouwtje aan jaagden, om te paren.
Ik vroeg me af of dit ook enig effect heeft, of dat de mannetjes alleen achter de zwangere dames aanzitten vanwegen de paringsdrang.

stijn
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 2
Lid geworden op: za jan 09, 2016 20:56

Re: Sperma opslaan

Bericht door stijn » zo jan 10, 2016 23:47

Ja ze kunnen het sperma opslaan! :-D

Gebruikersavatar
Babygup
GuppyClubLid
GuppyClubLid
Berichten: 555
Lid geworden op: ma sep 22, 2008 16:52
Locatie: Beselare (Zonnebeke) - West-Vlaanderen

Re: Sperma opslaan

Bericht door Babygup » ma jan 11, 2016 19:36

vrouwtjes kunnen het sperma opslaan. Eenmaal je vrouwtjes in een aquarium steekt zonder mannetjes zul je zien dat ze soms 6 maanden later nog bevallen. In het algemeen kun je wel stellen dat de vrouwtjes het meest verse sperma gebruiken om de eitjes te bevruchten. Maar al ze met verschillende mannetjes samen zijn dan zijn de jongen afkomstig van verschillende vaders.
------ NIEUW ------
Guppyclub - West, een dochterclub van Guppyclub België
Doel: ook de mensen in het westen van België samenbrengen en helpen

Zie de site: http://guppyclub.be/guppyclubwest

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten