BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Gup is twee weken geleden bevallen en blijft heel dik

Alle vragen ivm het kweken van Guppy's
Plaats reactie
Gebruikersavatar
ElkeT
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 5
Lid geworden op: ma apr 21, 2014 23:39

Gup is twee weken geleden bevallen en blijft heel dik

Bericht door ElkeT » wo mei 07, 2014 16:05

Ja, het onderwerp zegt alles al, twee weken geleden is er een vrouwtje bevallen van zo'n 8 baby's denk ik (die heb ik toch met zekerheid gezien) Alle baby's leven nog, groeien goed en zijn zeer levendig.
Maar het vrouwtje blijft zeer dik en ze is zelfs nog dikker geworden... Ze heeft ook nog altijd een grote zwarte vlek aan haar buik die soms wat rode schijn krijgt..
Weten jullie of er iets mis is? Zou ze nog moeten verder bevallen? Twee weken "pauze" lijkt me toch wel lang..
Ze zwemt gewoon rond en eet goed, gaat niet tussen de planten hangen ofzo.
The fish said:
"I can't see my tears because I'm in the water"

The water said:
"I can feel your tears because you're in my heart"

Gebruikersavatar
ronny
GuppyClubLid
GuppyClubLid
Berichten: 889
Lid geworden op: do nov 10, 2005 12:00
Locatie: halle

Re: Gup is twee weken geleden bevallen en blijft heel dik

Bericht door ronny » zo mei 11, 2014 9:04

Elke,
Misschien eens wat verder verdiepen op het startblad van de Guppyclub en lees daar eens na " Beginners " en " Artikels "
Je zal merken dat daar duidelijk wordt neergeschreven : De kweekcyclus van een guppy is kort, ongeveer om de 26 tot 28 dagen ziet een nieuwe worp het levenslicht

De eerste worpen zijn altijd klein maar de cyclus van nieuwe jongen na de bevruchting kan wel tot meer dan 6 keer terug keren zelf zonder dat er een man is langs geweest om terug te bevruchten.

Dus geen paniek binnen een 14 dagen heb je terug nieuwe visjes

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast