BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Blue Moscow gup

Al je vragen met betrekking tot het kweken van vissen (NIET Guppen, die gaan hogerop in het "Specifiek Guppen stuk" !)
Plaats reactie
Erikkies
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 2
Lid geworden op: wo feb 11, 2015 20:47

Blue Moscow gup

Bericht door Erikkies » wo feb 11, 2015 20:54

Hey, ik heb me speciaal aangemeld voor deze vraag. Ik wil graag Blue moscow guppen gaan kweken, maar ik kan alleen maar mannetjes vinden en geen vrouwtjes in de buurt van Noord-Brabant. Nu kwam ik op het idee om gewoon in de dierenwinkel blauwe vrouwtjes te gaan kopen en dan 2 blue moscow mannen erbij te zetten. Krijg je dan nog steeds hetzelfde soort ras? Als iemand overigens hier in de buurt van Noord-Brabant of net over de Belgische grens blue moscow guppen verkoopt, meld het me dan even. Alvast bedankt!

Gebruikersavatar
Driesje89
Guppy Bachelor
Guppy Bachelor
Berichten: 76
Lid geworden op: vr mei 16, 2014 18:48
Locatie: zuidholland

Re: Blue Moscow gup

Bericht door Driesje89 » do feb 12, 2015 22:04

denk niet dat je dan de vis krijg die je wil maar een vrouw van de blue moscow heb een grijs lichaam met zwarte vinnen dus een vrouw met echt blauwe vinnen zal je denk geen leuke blue moscow krijgen

zou een op markplaats kijken naar mij weten sta er een advertentie op moment van een hobby kweker met zo 50 blue moscow man en vrouw
Guppyzolder

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast