BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Is mijn guppy zwanger.

Al je vragen met betrekking tot het kweken van vissen (NIET Guppen, die gaan hogerop in het "Specifiek Guppen stuk" !)
Plaats reactie
Romy361

Is mijn guppy zwanger.

Bericht door Romy361 » do aug 18, 2011 14:03

Hallo,
Een vriendin zei een keer tegen mij "volgens mij is je gup zwanger" ik wist van niks, toen heb ik op internet gezocht naar plaatjes van een zwanger guppy, en het ziet er bij mijn guppy precies het zelfde uit.
Is mijn gup zwanger??

Gebruikersavatar
dazzler
Site Admin
Site Admin
Berichten: 1343
Lid geworden op: do nov 25, 2004 12:51
Locatie: Kessel
Contacteer:

Re: Is mijn guppy zwanger.

Bericht door dazzler » zo aug 21, 2011 15:31

In een ander topic ga je zelf advies liggen geven hoe je kan zien wanneer een guppy zwanger is, en hier kom je nu zelf vragen of jou gup zwanger is.... beetje dubbel niet?

Trouwens, zonder kristallen bol denk ik niet dat er iemand een gepast antwoord kan geven, want je geeft geen enkele info over leeftijd, of er mannetjes bijzitten, en foto bvb,....
2 Things are universal: Hydrogen and Stupidity

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten