BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

vraagje ivm babyguppys

Algemene vragen over Guppy's, welke niet onmiddelijk thuishoren in 1 van de andere categorieën
nicovc
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 2
Lid geworden op: zo jan 10, 2016 13:39

vraagje ivm babyguppys

Bericht door nicovc » di jan 19, 2016 20:02

kben een beginnende aquarium liefhebber en heb nu 10 guppys zitten van 4 mannetjes en 6 vrouwtjes en deze week zag ik dat er 2 babytjes rond zwommen.
heb de vrouwtjes niet apart gestoken en hoe moet het zo een bakje kopen en de vrouwtjes apart stoppen of zwemmen ze daar zelf in en hoe zie je het wanneer ze juist moeten bevallen? ?? hopelijk kunnen jullie me helpen

grts

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast