BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Hoeveel gupies in mijn aquarium?

Algemene vragen over Guppy's, welke niet onmiddelijk thuishoren in 1 van de andere categorieën
JeddeBabbe
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 1
Lid geworden op: di okt 30, 2018 22:24

Hoeveel gupies in mijn aquarium?

Bericht door JeddeBabbe » wo okt 31, 2018 19:18

Hi, ik heb sinds korte tijd een nieuw aquarium (42x45x28), filter met bacteria, verwarmer, lamp, luchtpomp, decoratie, waterpest en 8 mannetjes guppies. De waterkwaliteit is perfect en sinds de vissjes in m'n bak zitten hebben ze nog meer kleurtjes dan voorheen. Kortom, gaat top.

Nu vraag ik me af, omdat ik niet meteen de bak vol wilde stoppen met vissen, hoeveel mag er nou maximaal in mijn aquarium? Want ik overweeg om er vrouwtjes bij te doen (als er wat minder mannetjes zijn). Bedankt voor de hulp!

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 8 gasten