BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

2 Agressieve mannelijke guppies

Algemene vragen over Guppy's, welke niet onmiddelijk thuishoren in 1 van de andere categorieën
Plaats reactie
shado
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 1
Lid geworden op: ma okt 31, 2016 14:32

2 Agressieve mannelijke guppies

Bericht door shado » ma okt 31, 2016 14:49

Hallo,

Ik had gisteren 8 mannelijke guppies (3 blauwtjes, 2 oranjes en 3 oranje/blauwtjes) gekocht, toen ik ze in het water zette ging alles perfect. Opeens zag ik dat 2 oranjeblauwtjes de andere vissen lastig vielden. Vanmorgen was een van de oranjes gestorven. In de voormiddag heb ik 8 vrouwtjes gekocht en alles leek weer ok te zijn. Toen ik eens kwam kijken (na 2 uur) zag ik dat er 2 vrouwtjes gestorven waren. Het waren weer die 2 oranje/blauwtjes. Wat ik opgemerkt heb is dat die 2 moordenaars een zwarte stip hebben langs beide kanten.

Wat is er mis met die guppies, kan het zijn dat ze een ziekte hebben (vanwege die stip)?

PS: Ik heb een 50l aquarium

mvg

Bubbelguppies
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 3
Lid geworden op: di nov 29, 2016 16:32

Re: 2 Agressieve mannelijke guppies

Bericht door Bubbelguppies » di nov 29, 2016 21:28

Het komt waarschijnlijk omdat de vrouwtjes te veel stres hebben omdat de mannetjes achter de vrouwtjes aan zitten want je moet namelijk minimaal 3 vrouwtjes per mannetje hebben

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast