BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Mijn Endler(s) kweekbakken

Plaats hier al je foto's van je aquariums, vissen, kreeften, garnalen, filters etc.... Enkel foto's die met aquaristiek te maken hebben zijn toegelaten!
Beerke

Mijn Endler(s) kweekbakken

Bericht door Beerke » za mar 16, 2013 13:10

Hier mijn twee kweekbakken. Ik heb twee juwel aqua 80 bakken ingericht als kweekbak. Beide bakken zijn verdeeld in drie gescheiden gedeeltes. Ik heb een rail erin gemaakt waar plexiglas plaatjes in kunnen. De plexiglas plaatjes kun je (indien nodig) er heel eenvoudig weer uit halen.
De linker bak heeft in elk vak een eigen filter welke voor de stroming en filtering zorgt. De rechter bak heeft een ingebouwde filter en daarom heb ik de scheidingswandjes voorzien van een gat met daarin filterwat. Dit om circulatie door de bak heen te krijgen.
Het linker aquarium is voorzien van Tiger Endlers (met jongen) en Snakeskin endlers.
De rechter bak is voorzien van blackbar endlers en Japan blue endlers. Het witte kweeknetje zit vol met jongen waarbij ik wacht tot ze op kleur komen en hierdoor kan zien wat mannetjes zijn en vrouwtjes. Selecteren dus!
Bijlagen
IMG_8033.JPG
IMG_8033.JPG (39.11 KiB) 2243 keer bekeken
IMG_8031.JPG
IMG_8031.JPG (50.51 KiB) 2243 keer bekeken
IMG_8034.JPG
IMG_8034.JPG (43.74 KiB) 2243 keer bekeken

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten