BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

mijn aquariums

Plaats hier al je foto's van je aquariums, vissen, kreeften, garnalen, filters etc.... Enkel foto's die met aquaristiek te maken hebben zijn toegelaten!
Plaats reactie
d_jansen01
Guppy Bachelor
Guppy Bachelor
Berichten: 57
Lid geworden op: wo jun 17, 2009 20:08

mijn aquariums

Bericht door d_jansen01 » vr jun 19, 2009 23:33

hier een update van mijn bakken .
60cm.JPG
mijn 60cm bakje met de jonge guppen
(45.19 KiB) 129 keer gedownload
80cm.JPG
mijn 80cm bakje met de vrouwtjes guppen
(41.05 KiB) 129 keer gedownload
100cm.JPG
mijn meter bakje met de mannen guppen , blauwe spat , neon tetra en kardinaal en een algeneter
(72.7 KiB) 129 keer gedownload
Laatst gewijzigd door d_jansen01 op do aug 27, 2009 22:53, 1 keer totaal gewijzigd.

Simon
Guppy Master
Guppy Master
Berichten: 142
Lid geworden op: do dec 25, 2008 22:29

Re: mijn aquariums

Bericht door Simon » za jun 20, 2009 3:54

Ziet er mooi uit :D

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten