BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

spaanse ribbensalamanders

Stel hier al je vragen over je vissen, met uitzondering van guppen, dit doe je onder de rubriek Specifiek Guppy's
Tim Vanlauwe
Guppy Apprentice
Guppy Apprentice
Berichten: 3
Lid geworden op: vr feb 19, 2016 18:44

spaanse ribbensalamanders

Bericht door Tim Vanlauwe » vr feb 19, 2016 18:56

Hallo

Ik heb mij op dit forum aangesloten om wat meer info te verkrijgen over mijn, denk ik, koppel ribbensalamanders. Ik heb sinds kort eieren en ik denk dat mijn salamanders gepaard hebben toen ik op reis was. Ik heb al een keer eieren gehad maar toen waren het er vijf ongeveer en waren ze helemaal geel en kwamen ze niet uit. Ik dacht ook dat het twee vrouwtjes waren omdat ik keek naar de geslachtsorganen maar een is duidelijk forser gebouwd dan de andere. Nu heb ik plots een dertigtal eieren maar ik merkte dat ze opgegeten werden dus nu heb ik ze voor de zekerheid apart gezet. Mijn vraag is nu hoe dat je zeker weet of de eieren bevrucht zijn of niet en wat ik moet ondernemen om ze goed te verzorgen als de eieren uitkomen.

Weet iemand dit?
Groeten Tim

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast