BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

Feller gekleurde vlek op hoofd molly

Stel hier al je vragen over je vissen, met uitzondering van guppen, dit doe je onder de rubriek Specifiek Guppy's
Gebruikersavatar
Snoopy
Guppy Bachelor
Guppy Bachelor
Berichten: 72
Lid geworden op: zo dec 21, 2014 11:55
Locatie: Vlaams-Brabant (BE)

Feller gekleurde vlek op hoofd molly

Bericht door Snoopy » vr dec 26, 2014 18:13

Zoals de titel het al zegt: Ik heb 3 molly's gekocht (1 man die helemaal oranje is; 2 vrouwtjes die gold dust mollies zijn).
Nu zag ik dat de 2 vrouwtjes naast het feit dat ze zwanger zijn :roll: ook op hun hoofd een feller gekleurde vlek hebben waar je de schubben beter ziet. Bij de man zie ik niks, maar hij is ook fel oranje en de vrouwtjes licht geel/oranje met een witte buik (de vlek is eigenlijk oranje-achtig dus veel feller gekleurd).

Moet ik mij zorgen maken? Want beide vrouwtjes lijken op elkaar en hebben dat dus kan dat gewoon hun kleur zijn?
Ze zijn heel energiek en voor de rest hebben ze niks. (heb ze wel net gekocht)

alvast bedankt
Life is short.
Break the RULES,
FORGIVE quickly,
LAUGH uncontrollably
and NEVER REGRET
anything that made
you SMILE

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast