BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

aquarium kikkers

Stel hier al je vragen over je vissen, met uitzondering van guppen, dit doe je onder de rubriek Specifiek Guppy's
Plaats reactie
evi

aquarium kikkers

Bericht door evi » wo mei 13, 2009 21:02

Helaba, ik heb mischien een domme vraag maar kan je van die speciale water kikkers ( ik weet de juiste benaming niet) houden samen met een paar guppy's? Ikzelf vind de combinatie maar niks maar mijn collega van't werk is daar zot van, daarom de vraag voor haar.. :)

Gebruikersavatar
Miljoenenvis
Guppy Wizard
Guppy Wizard
Berichten: 698
Lid geworden op: za okt 07, 2006 12:19
Locatie: Hasselt (B)

Re: aquarium kikkers

Bericht door Miljoenenvis » wo mei 13, 2009 21:20

ja natuurlijk , mijn pa heeft vroeger toien we klein waren ook een aquarium gehad en had er dan voor ons 2 kikkertjes in gedaan .

Grtjes , Danilo


°=>° Rondstaart Pink - Moskou °<=°


evi

Re: aquarium kikkers

Bericht door evi » wo mei 13, 2009 21:25

das heel goe, mercikes voor de inlichting.. :D

wouter
GuppyClubLid
GuppyClubLid
Berichten: 323
Lid geworden op: za mei 26, 2007 22:18
Locatie: Hasselt
Contacteer:

Re: aquarium kikkers

Bericht door wouter » do mei 14, 2009 23:47

Ik zou het toch niet aanraden want ze jagen achter de guppen en dit kan stres veroorzaken.

Gebruikersavatar
Miljoenenvis
Guppy Wizard
Guppy Wizard
Berichten: 698
Lid geworden op: za okt 07, 2006 12:19
Locatie: Hasselt (B)

Re: aquarium kikkers

Bericht door Miljoenenvis » vr mei 15, 2009 17:51

Het hangt er ook vanaf welke kikkertjes ze zullen gebruiken .

Grtjes , Danilo


°=>° Rondstaart Pink - Moskou °<=°


evi

Re: aquarium kikkers

Bericht door evi » vr mei 15, 2009 20:33

Tja, da weet ik niet. Het zijn van die gele, maar da wilt nog niks zeggen denk ik he. Maar ze is al aan het twijfelen nu. Ik denk dat ze het enkel op haar guppy'tjes gaat houden , das ook fijn voor naar te kijken he :wink:

nightwatch-man

Re: aquarium kikkers

Bericht door nightwatch-man » za mei 16, 2009 14:17

Je hebt de gele soort deze worden meestal een stuk groter want het zijn niet echt dwergklauwkikkers. Deze zijn kleiner en bruin/grijs van kleur.

Zei zullen je guppy's normaal wel met rust laten alleen de jongere en kleinere visjes zouden wel eens problemen dus bij een kweek zou dit wel een probleem zijn.


groetjes nightwatch

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast