BELANGRIJKE MEDEDELING - FORUM NIET LANGER ACTIEF

Beste leden, bezoekers,

Het aantal bezoekers aan dit forum is de laatste jaren (maanden) drastisch teruggelopen, tot op een punt waar er nauwelijks nog activiteit is, en eventuele nieuwe vragen ook helemaal niet meer beantwoord worden.
Dit is een tendens die helaas wel vaker gezien wordt de laatste jaren, ook op andere fora. Wereldwijd lopen het aantal bezoekers aan fora terug, en worden er steeds minder en minder reacties geplaatst. De opkomst van social media de laatste jaren is hier waarschijnlijk niet vreemd aan, en veel van deze nieuwe media hebben (gedeeltelijk) de functie van de ooit zo populaire "Bulletin Boards" overgenomen.
Ook onze Guppyclub is ondertussen terug te vinden op Facebook, en stelt gebruikers in staat om via die weg met elkaar te communiceren.

We hebben daarom besloten om het forum niet langer actief te (onder)houden. Vanaf heden is het voor nieuwe bezoekers niet langer mogelijk om te registreren, en reeds bestaande gebruikers kunnen geen nieuwe berichten meer plaatsen of reageren op reeds bestaande onderwerpen.

Wel is er besloten om het forum met inhoud in een "read-only" versie online te houden vermits deze toch nog steeds een hele boel informatie bevat dewelke doorheen de jaren is opgebouwd. Lezen kan dus nog, nieuwe dingen toevoegen niet meer.

Mogelijk evolueert het internet in toekomstige jaren weer terug richting Bulletin Boards, forums, .... we zien dan wel wat we doen. En tot dan zou ik zeggen: welkom op onze Guppyclub groep op Facebook!

voeding?

Vragen specifiek omtrend de voeding van de guppy, het bereiden van voeding, voedingsmethodes,....
Christophe

Bericht door Christophe » di feb 05, 2008 20:18

Goed idee, maar hoe groot dienen die blokjes te zijn?
Even groot als de ancistrus? Heb je ze gewoon uit een groot blok gezaagd?

ges

Re: voeding?

Bericht door ges » vr jan 09, 2009 19:02

Hallo,

ik heb voor de opstart van men aquarium gekozen om enkele guppy's te nemen als starters. Overal zie en lees ik waarschuwingen voor overvoederen. Daarom dus voeder ik beperkt en in zo veel mogelijk beurten als mogelijk.

Maar wat ik mij eigenlijk afvraag is of een Gup stopt met eten wanneer die 'voldaan' is. Of blijft die gewoon eten zolang hij vlokken ed vindt? Ik heb gelijk de indruk dat die steeds maar blijven achter eten vragen.

Alvast bedankt voor het antwoord.

Gebruikersavatar
Babygup
GuppyClubLid
GuppyClubLid
Berichten: 555
Lid geworden op: ma sep 22, 2008 16:52
Locatie: Beselare (Zonnebeke) - West-Vlaanderen

Re: voeding?

Bericht door Babygup » vr jan 09, 2009 21:52

De stoppen wel met eten als die echt voldaan zijn. Maar dit mag je niet bereiken, want dit wil zeggen dat er nog vlokken zullen over blijven die naar de bodem zullen zinken.

mvg
------ NIEUW ------
Guppyclub - West, een dochterclub van Guppyclub België
Doel: ook de mensen in het westen van België samenbrengen en helpen

Zie de site: http://guppyclub.be/guppyclubwest

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast